Bombă! PSD a găsit soluția pentru măririle salariale! Va înmulți bugetul de opt ori! Vezi aici pe cine l-a adus Dragnea la Ministerul Finanțelor

0

Ioan Stoica, părintele CARITAS, s-a decis să își aducă din nou contribuția la creșterea bunăstării și a veniturilor românilor.

CITEȘTE ȘI:

Astfel, controversatul escroc a fost numit expert la Ministerul Muncii, coordonator-șef al echipei de finanțiști care au misiunea de a descoperi resursele financiare prin care bugetul de stat va putea suporta creșterile spectaculoase de salarii.

„Am încredere în experiența bogată și în priceperea domnului Stoica, un om despre care se poate spune orice, dar nu și faptul că nu ar ști cum se fac banii. După o întrevedere avută cu dumnealui, omul m-a convins că știe ceea ce face! Bineînțeles, din motive profesionale nu a putut să ne dezvăluie secretul pentru că nu-i așa, un secret nu mai e secret dacă l-ar cunoaște toți, însă ne-a asigurat că vom putea mari salariile de cel puțin 8 ori până în 2018! Bineînțeles că nu am mai stat pe gânduri și l-am numit secretar de stat în Ministerul Muncii și i-am încredințat misiunea de a veghea la creșterea salariilor. Sunt sigur că în cel mult 8 luni de zile, românii vor avea o surpriza de proporții. România ar putea deveni aproape peste noapte una dintre țările cu cele mai mari salarii din Uniunea Europeana. La ambasadele noastre din Occident e deja coadă la solicitările de cetățenie, tot mai mulți englezi, francezi și nemți, dorind să se mute în România”, a declarat șeful PSD, Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here