Față de șeful său Liviu Dragnea, Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău, are o idee mult mai genială: Lăsăm Barajul Siriu să se ducă dracului și Bărăganul buzoian se irigă singur!

0

Credeați că e prost? No comment. Petre Emanoil Neagu a dezvăluit cum are de gând să irige câmpia Bărăganului, pe care nici măcar Mocanu n-a reuşit s-o adape și s-o bage în Spitalul Maternității buzoiene.

Președintele Consiliului Județean spune că are o strategie inteligentă: va lăsa barajul Siriu să se „dinamiteze” singur şi apa din lac va iriga câmpia imensă, pe care vor crește, apoi, inclusiv crocodilii.

“Vor fi mici diferențe faţă de proiectele inițiale privind irigația ale șefului Liviu Dragnea. De exemplu în loc să semănăm grâu la Padina și Pogoanele, vom planta arbori de sequoia, iar mai aproape de centrul județului, în Delta Tineretului, vom aduce pădurile de la Gura Teghii, câte mai sunt, mai ales că tot municipiul va fi ras de pe faţa pământului de valul de apă înalt de 5 metri. Este şi motivul pentru care am testat sirenele în Buzău, ca să putem evacua populaţia și s-o urcăm în copaci”, explică Petre Emanoil Neagu.

Pentru că nu pot fi evacuați toţi locuitorii, neexistând încă niciun arbore de sequoia pe raza județului, darămite păduri, începând de luna asta Consiliul Județean Buzău va împărți kituri care vor conține labe de scafandru şi snorkel. Cei care stau la curte sunt rugați să caute nişte prieteni care stau la bloc, preferabil dincolo de etajul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here