Parchetul General l-a scăpat (sic!) pe Traian Băsescu de dosarul retrocedărilor ilegale

0

Potrivit surselor, este vorba de un dosar care vizează retrocedarea a 66 de imobile în 2003, când Traian Băsescu era primar al capitalei. Imobilele au fost retrocedate unui cetăţean româno-american care a pretins că este moştenitor.

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul în care fostul președinte Traian Băsescu era vizat în legătură cu retrocedarea ilegală a unor imobile pe vremea când era primar general al Capitalei. Biroul de Presă al Parchetului General a confirmat că procurorii l-au anunțat deja pe Traian Băsescu că acest dosar a fost închis.

Presa centrală relata faptul că, pe vremea când era primar general al Capitalei, Traian Băsescu a retrocedat 66 de case unei singure persoane. Ulterior, chiriașii din acele imobile au reclamat faptul că beneficiarul retrocedării nu ar fi fost moștenitorul de drept. Procurorii au deschis un dosar în acest caz, Traian Băsescu fiind audiat pe 8 mai.

La ieșirea din sediul Parchetului, întrebat dacă îl cunoaşte pe Nicholas Jordan, cetăţeanul american căruia i-au fost retrocedate casele, Băsescu a spus că nu ştie cine este, explicând că acea tranzacție s-a făcut în condițiile legii.

Poate te interesează și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here