Salariile, rusaliile și împărțeala Olguței

0

Coaliția PSD-ALDE este așteptată să dea miercuri votul final, în Camera Deputaților, asupra legii salarizării unitare.

CITEȘTE ȘI:

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a susținut, vineri, că, după intrarea în vigoare a noii Legi a salarizării, aproximativ 60% dintre salariile bugetarilor vor avea creşteri „şi mai mari de 100%”, iar aproximativ 3% dintre salarii vor scădea.

“Aproximativ 60% dintre salarii vor avea creşteri şi mai mari de 100%, este vorba de salariile care, la ora actuală, sunt foarte mici, în jurul salariului minim pe economie, iar de scăzut vor scădea aproximativ 3% dintre salarii, deoarece erau atât de mari, încât ceilalţi bugetari nu puteau să le prindă din urmă, nici măcar în anul 2022, chiar dacă aveau o creştere progresivă a salariului. Este vorba de salarii care sunt în jurul a 12.000 şi chiar mai mari, pânâ la 20.000. Dacă le vom lăsa aşa, disfuncţionalităţile ar continua şi după anul 2022″, a „specificat” Olguța.

Te-ar putea interesa și:

Adevărul despre cartierul Orizont din Buzău sau cum a pus laba Constantin Boșcodeală pe terenurile moșiei Mărăcineni

Cât a fost Boșco primar, Primăria Buzău a făcut (și încă mai face) afaceri proaste chiar și cu puținele suprafețe pe care le administrează. Pe un lot de 24 de hectare, pe care primăria a promis că face locuințe sociale, a răsărit un cartier...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here