Tone de sticle, ambalaje și resturi menajere au fost aruncate la Cascada Pruncea din județul Buzău în mini-vacanța de Rusalii. Acolo s-ar fi ascuns haiducul Gheorghelaş, fost pandur în oastea lui Tudor Vladimirescu

0

În loc să aprecieze frumusețile naturii, zeci de turiști au umplut cu gunoaie cascada Pruncea din județul Buzău. Tone de sticle, ambalaje și resturi menajere au fost aruncate în minivacanța de Rusalii, în zona sălbatică din Masivul Podul Calului.

CITEȘTE ȘI:

Cascada Pruncea-Cașoca este o cădere de apă ce măsoară 17 metri, situată pe râul Cașoca, la aproximativ 10 kilometri de Barajul Siriu, informează stiridebuzau.ro. Zona împădurită cu brazi, fagi și molizi este, pentru turiști, o alternativă la Valea Prahovei, deoarece se află la aproape 150 de kilometri de București.

Deși este considerată printre cele mai frumoase locuri din județul Buzău, Cascada Pruncea-Caşoca este plină de gunoaie aruncate de turiștii care au venit să petreacă minivacanța de Rusalii în zonă.

În partea stângă a cascadei există o deschizătură, folosită, conform legendei, ca ascunzătoare de haiducul Gheorghelaş, fost pandur în oastea lui Tudor Vladimirescu. Întreg bazinul pârâului Cașoca cuprinde o suprafaţă de 5.990 hectare, din care trei sferturi se găsesc pe stânga firului apei şi numai o pătrime pe dreapta. (Sursa: stiridebuzau.ro)

Poate te interesează și:

DRAGNEA A BELIN-O! Motivele OFICIALE pentru care NAȘUL CARTELULUI TEL DRUM a fost pus sub URMĂRIRE PENALĂ de către DNA

Apariția Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) în dosarul Teldrum reprezintă "începutul sfârșitului" pentru şeful PSD. Constituirea unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu şi alte două infracţiuni de obținere de fonduri europene cu documente false – sunt acuzaţii extrem de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here