Cristi Romanescu (PNL BUZĂU): Partidul are nevoie de o echipă şi nu de un preşedinte foarte bun

0

„Din punct de vedere al organizaţiei Buzău, Ludovic Orban are şanse foarte mari de a câştiga alegerile interne, sperăm să-şi aleagă şi o echipă foarte bună, până la urmă PNL are nevoie de o echipă şi nu de un preşedinte foarte bun, o echipă care să refacă imaginea şi ceea ce face PNL în politica românească”, a declarat, pentru Agerpres, Romanescu.

Preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu şi-a reafirmat joi sprijinul pentru Ludovic Orban la şefia partidului, susţinând că acesta este „capabil să formeze o echipă care poate să refacă imaginea PNL şi tot ceea ce face PNL în politica românească”. „Din punct de vedere al organizaţiei Buzău, Ludovic Orban are şanse foarte mari de a câştiga alegerile interne, sperăm să-şi aleagă şi o echipă foarte bună, până la urmă PNL are nevoie de o echipă şi nu de un preşedinte foarte bun, o echipă care să refacă imaginea şi ceea ce face PNL în politica românească”, a declarat, pentru Agerpres, Romanescu.

Deputatul PNL susţine că două dintre prevederile moţiunii lui Orban l-au determinat să facă această alegere. „Prin statut şi regulament, la alegerile interne viitoare, preşedintele PNL va fi ales de toţi membrii de partid, în fiecare filială judeţeană se vor organiza alegeri ca fiecare să voteze preşedintele partidului, ceea ce este corect şi cinstit să se procedeze aşa. Totodată, se va stopa migraţia de la o organizaţie la alta, în sensul de a ne mai trezi la alegerile generale cu fel de fel de oameni care sunt trimişi de la Bucureşti sau din alte judeţe să candideze la Buzău”, a mai precizat parlamentarul.

Preşedintele PNL Buzău a reamintit şi votul şedinţei Comitetului de Coordonare al PNL Buzău de săptămâna trecută când moţiunea lui Orban a primit 50 de voturi, moţiunea lui Viorel Cataramă, nouă voturi, pe ultimul loc situându-se moţiunea lui Cristian Buşoi, trei voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here