Incredibil dar adevărat! Milutz Neagu știe să citească! Merge la Biblioteca Județeană PSD!

0
Ce-o mai citi Milutz Neagu? Că_cărțile le-o dat la moldoveni!

Zice-se că prin pușcării sunt la mare modă scriitorii. Iar la ce tunuri (editoriale, desigur) au dat unii, suntem siguri că pesediștii care se pregătesc, la rândul lor, de pușcărie, vor avea multe de învăţat.

Întotdeauna am fost de părere că nu e rău să mai pui din când în când mâna pe câte-o carte. Nu de șeptic, nici de bucate, că din astea suntem sătui. Din alea adevărate, pe care să le frunzărești din scoarţă-n scoarţă, poate-poate îţi mai rămâne şi ceva în căpățână. Iar dacă n-ai reţinut nimic, să le recitești.

Un exemplu în acest sens încearcă să ne dea pesedistul Petre Emanoil Neagu, care, cică, ar fi trecut săptămâna trecută la  bibliotecă. Dacă vă întrebaţi la care, aflăm de la niște surse de încredere, că la cea… pesedistă, normal. Nu ştim ce anume o fi citit Milutz la Biblioteca PSD, dar pe noi, bârfitori de soi, ne-a făcut tare curioși. Oare or fi opere alese din mari clasici în viaţă, precum Adrian Năstase sau Cătălin Voicu? Căci, din câte am înţeles, prin pușcării sunt la mare modă scriitorii. Iar la ce tunuri (editoriale, desigur) au dat, suntem siguri că pesediștii care se pregătesc, la rândul lor, de pușcărie, vor avea multe de învăţat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here