Viața bate filmul! Singura funcționară din CJ Buzău care credea că e angajată pe merit a aflat că e nevasta președintelui Neagu

0

Viaţa bate filmul! Timp de mai mulți ani, Mariana Neagu, inspector în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Buzău, s-a mândrit cu faptul că e singurul funcţionar din România angajat pe merit.

Săptămâna aceasta, universul i s-a răsturnat când uitându-se pe internet a văzut roșu pe alb că președintele CJ este soțul său, având implicit cea mai zdravănă pilă posibilă.

„Am dat concursul, l-am trecut, mi-am luat în primire postul. A fost atât de simplu”, spune funcționara. “Eram convinsă că am avut pur şi simplu noroc, că pot reuşi prin muncă, ba chiar începusem să cred că nepotismul nu e atât de răspândit în România şi visam funcţii mai înalte. Când colo… de două mandate încoace e ștab soțul meu.”

Între două vizite de lucru la Săpoca, pardon, Soroca, unde s-a văzut și s-a bătut pe umeri cu nebuni mai inspirați decât el, președintele Neagu a apucat să ne spună:

„Jur că am angajat-o pe Mariana fiindcă îmi inspira încredere, nu aveam nici cea mai vagă idee că suntem atât de apropiați. Eram convins că e doar o coincidență stranie de nume. Acum, că am văzut negru pe alb că suntem soți, îmi explic de ce prezenţa ei în consiliul județean îmi dădea – cum se spune? – un vibe pozitiv. Oricum, bravo ei. Mă gândesc serios s-o promovez.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here