Ștefan Valeriu Ivan, directorul de cabinet al lui Mihai Tudose a lucrat 13 ani pe „analiză-sinteză” în sistemul de siguranță națională, iar soția lui lucrează la UM 0472 și predă la SRI

0

Directorul de cabinet al candidatului PSD la funcția de premier, Mihai Tudose, în perioada în care acesta a fost ministru al Economiei în cabinetele Sorin Grindeanu și Victor Ponta, Ștefan Valeriu Ivan, a lucrat, în perioada ianuarie 1993 – februarie 2006 ca “funcționar cu statut special” în Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, tipul activității prestate fiind “analiză-sinteză”, dezvăluie cotidianul Evenimentul zilei.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit acestuia, conform celei mai recente declarații de avere, soția acestuia, Loredana Ivan, a fost angajată în 2016 drept “funcționar cu statul special” la “UM 0472”, o unitate militară care aparține SRI, de unde a încasat 88.525 de lei. Tot soția directorului de cabinet al lui Tudose a fost în 2016 „asistent asociat” la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazu” din cadrul SRI, de unde a încasat 2.948 de lei.

Ștefan Valeriu Ivan a fost pentru prima oară consilier personal al lui Mihai Tudose în mai-iulie 2015, în cabinetul Ponta 4, când acesta era ministrul Economiei, după care în august 2015noiembrie 2015 el a ajuns directorul de cabinet al lui Tudose.

După prăbușirea guvernării Ponta și instalarea la Palatul Victoria a Guvernului Dacian Cioloș, Ivan a rămas consilier al noului ministru al Economiei, Costin Borc, până în martie 2016. După un an de zile, odată cu numirea lui Mihai Tudose ministru al Economiei în cabinetul Sorin Grindeanu, Ștefan Valeriu Ivan a fost adus din nou de Tudose direct ca șeful său de cabinet.

EXTRASE DIN CV:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here