„SERVICIILI” FAC RAVAGII! După dezvăluirile din presă despre relația lui Tudose cu SRI, Marcel Ciolacu, vicepremierul fără portofoliu din noul Guvern, și-a șters din CV doctoratul de la Academia Serviciului Român de Informații

0

Relațiile dintre parlamentarii care guvernează țara și Serviciile secrete românești sunt extrem de strânse. Asta în ciuda avertismentelor trimise în repetate rânduri de mass-media.

CITEȘTE ȘI:

Dezvăluirile făcute de presă în cazul premierului Mihai Tudose, mai exact legăturile cu serviciile secrete și biografia care conține multe pete gri (vezi detalii AICI), au stârnit o panică generală în rândul politicienilor. În special cei din PSD, partidul aflat la guvernare.

Citind dezvăluirile despre Mihai Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD din Camera Deputaților, și-a șters din CV doctoratul de la Academia Serviciului Român de Informații, informează psnews.ro.

Gestul lui Ciolacu a survenit după anunțul lui Liviu Dragnea, care a precizat că deputatul de Buzău va fi vicepremier fără portofoliu în noul Guvern.

Chiar dacă acesta și-a șters doctoratul din CV, Academia SRI nu a făcut același lucru, păstrând lista doctoranzilor. Iar în această listă se poate observa că coordonatorul de doctorat al lui Ciolacu a fost Gheorghe Teodoru Ștefan, generalul de brigadă cu o stea care a fost rector al Academiei SRI în perioada în care Gabriel Oprea a coordonat controversatele teze de doctorat suspecte de plagiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here