Sondaj DC News: Românii îl văd pe vicepremierul Marcel Ciolacu ca și pe Tudose. PROST!

1

Într-un sondaj lansat de publicația online DC News, pentru a vedea ce părere aveți despre noii membri din Guvern, românii, în marea lor majoritate, au avut un vot extrem de negativ.

CITEȘTE ȘI:

Astfel, la întrebarea „Ce părere aveți de numirea lui Marcel Ciolacu ca vicepremier?”, cititorii DC News au răspuns astfel:

Părere bună 26,77% (1932)

Părere proastă 73,22% (5284).

Numărul respondenților a fost de 7216.

Rezultatul se înscrie în tendința preferințelor votanților DC News și în ceea ce îl privește pe Mihai Tudose.

Amintim că la întrebarea „Ce părere aveți de nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier PSD?”, cititorii noștri au răspuns astfel:

Părere bună 27,69% (3168)

Părere proastă 72,31% (8274).

Numărul respondenților a fost de 11.442.

În ceea ce-l privește pe Marcel Ciolacu, vicepremier fără portofoliu, rezultatul poate părea surprinzător, în condițiile în care a reușit o victorie istorică la alegerile parlamentare 2016 – a obținut cel mai mare scor PSD la nivel național,  scrie DC News.

Se pare, însă, că slugărnicia sa față de liderul suprem din PSD, Liviu Dragnea, și anumite conexiuni cu mafia politică din zona Buzăului l-au cam tras în jos pe Marcelică, adăugăm noi.

1 COMENTARIU

  1. Foarte prost !
    Acest Ciolacu, corigent la scoala, fara valoare, a intrat in sistem prin smecherii! Daca s-ar verifica toata avutia lui! Faceti-o !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here