”Sexgate în sutană”. Preasfințitul Corneliu, Episcopul Hușilor, șantajat cu un filmuleț în care apare întreținând relații sexuale orale cu un alt bărbat

2

Trei preoţi din judeţul Vaslui au fost trimiși în judecată de procurorii DNA, fiind acuzaţi că l-au șantajat pe episcopul Hușilor cu un film în care acesta apare în ipostaze compromițătoare alături de un bărbat. Cei trei clerici l-ar fi amenințat pe Episcopul Corneliu că vor divulga în mass-media un filmuleț în care acesta apare întreținând relaţii sexuale orale un alt bărbat, dacă nu vor primi funcţii sau bani.

22 de minute de relaţii intime cu un alt bărbat în sutană

Filmulețul controversat cu care a fost șantajat episcopul Huşilor, a circulat printre preoţii din Vaslui de mai mulţi ani şi nu ar fi fost pentru prima dată când ar fi fost folosit în scop de şantaj. Imaginile video au fost realizate chiar de bărbatul care apare în înregistrarea video, alături de Episcopul Huşilor.

De altfel, la începutul înregistrării acesta apare în imagine pentru câteva secunde, în timp ce, cel mai probabil, aşează camera pe o poliță. Imaginile sunt realizate color, cu o claritate aproape perfectă şi sunet. Timp de 22 de minute, cei doi bărbaţi, îmbrăcaţi în sutană, apar în ipostaze extrem de intime: se sărută languros, se îmbrățișează, se întind pe pat şi îşi fac unul altuia sex oral, dezvăluie Adevărul.

Patriarhia aşteaptă derularea procesului de aflare a adevărului…

Reprezentanţii Patriarhiei Române au precizat într-un răspuns comunicat ziarului Adevărul că acest caz este urmărit ”cu maximă atenţie”. ”Până în acest moment, întrucât cercetarea celor trei persoane reclamate este în curs şi nu există încă o concluzie oferită de autorităţile care instrumentează cazul, dar şi pentru că natura acestuia nu este una strict bisericească, ci juridico-penală, iar mitropolia Moldovei nu a primit nicio sesizare împotriva episcopului Huşilor, care este persoana reclamantă, autorităţile bisericești nu pot decât aștepta derularea procesului de aflare a adevărului în cazul menţionat.

Conform legiuitorului, până la finalizarea anchetei şi pronunțarea unei sentințe, prezumția de nevinovăție este inviolabilă”, a precizat, pentru ”Adevărul”, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

2 COMENTARII

  1. BISERICA ORTODOXA ROMANA se opune cu indarjire legalizarii prostitutiei si in schimb ei sunt doar o cloaca de poponari care nu se mai satura de lovele.in ritmul in care se construiesc bisericii in curand o sa avem mai multe sutane negre decat cadre medicale.la ce avem nevoie de atatea bisericii?ca sa ne jegmaneasca de lovele niste preoti poponari?BOR ar trebuii sa nu mai primeasca nici un ban de la bugetul statului si sa plateasca taxe si impozite ca toata lumea nu sa fie stat in stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here