Ce legături are vicepremierul Marcel Ciolacu cu serviciile de informaţii ori organizațiile teroriste? Vezi aici detaliile acestui nou scandal din PSD

0

Secret bine ascuns al unuia dintre vicepremierii lui Mihai Tudose. Este vorba despre cel mai nou om de pe această poziţie din Executiv, Marcel Ciolacu. Acesta nu şi-a trecut în CV-ul public un amănunt extrem de important. Deşi a făcut un doctorat la Academia Naţională de Informaţii Mihai Viteazul, Ciolacu ori a omis, ori a uitat să treacă acest detaliu în CV-ul său public. Acesta apare la capitolul doctoranzi pe site-ul instituţiei.

CITEȘTE ȘI:

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, se află în mijlocul unui nou scandal. Acesta nu şi-a trecut în CV-ul public un amănunt extrem de important. Deşi a făcut un doctorat la Academia Naţională de Informaţii Mihai Viteazul, Ciolacu ori a omis, ori a uitat să treacă acest detaliu în CV-ul său public, apărând totuși la capitolul doctoranzi pe site-ul Academiei. Acest detaliu a readus în prim plan scandalul din ianuarie anul curent, când un fost coleg de partid, Cristian Rizea, a publicat pe pagina sa de Facebook o postare în care dezvăluie câteva nume de parlamentari PSD care ar fi ofițeri acoperiți ai SRI. Printre aceştia, Rizea l-a nominalizat și pe actualul vicepremier, pe atunci secretar al Camerei Deputaţilor. Ciolacu a anunțat că îl dă în judecată pe Cristian Rizea!

Într-o postarea din ianuarie, fostul deputat PSD Cristian Rizea a scris că Liviu Dragnea ar fi decis “retragerea acoperiților din instituţii”. În acest sens, îi solicita liderului PSD să îi deconspire și pe ofițerii acoperiți din propriu partid. Printre cei menționați de Rizea se afla și deputatul de Buzău Marcel Ciolacu.

Cristian Rizea, fost deputat PSD:

„În sfârşit un lucru bun face şi Dragnea: ,,retragerea acoperiților din instituţii”. Sper să îi elimine în primul rând pe acoperiții din PSD: domnii deputaţi Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Marcel Ciolacu, și mai sunt vreo 2-3…. (unii chiar primari de sector)… Și credeți-mă că ştiu bine ce vorbesc.”

În replică, cel puţin doi dintre social-democraţii nominalizaţi de Rizea au declarat atunci că îl vor acţiona pe acesta în judecată. Unul dintre aceștia este liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, care susținea că totul este o minciună.

Marcel Ciolacu, deputat PSD:

„Domnul Rizea spune că am comis o infracțiune. Ţin să vă anunț că am luat legătura cu un avocat şi îl voi da în judecată pe domnul Rizea. Cred că a fost pus de cineva, dar nu mă interesează. Dacă aş lăsa lucrurile aşa, înseamnă că i-aş da dreptate”.

Imediat după postarea lui Cristian Rizea, jurnalistul Ion Cristoiu  a publicat pe blogul său o serie de fotografii în care generalul SRI Elena Istode apare alături de fostul deputat Cristian Rizea și de soția acestuia, făcute într-o vacanță de lux la Monaco și Cannes. Vacanța ar fi fost pe banii lui Rizea. Cristian Rizea a afirmat că pozele sunt adevărate, general SRI Elena Istode fiind o prietenă de familie de mai bine de 20 de ani. Astfel, prin această dezvăluire, se induce ideea că informațiile postate de Rizea pe pagina de Facebook ar fi o urmare a discuțiilor avute în privat cu generalul SRI Elena Istode.

Cristian Rizea este un personaj controversat, implicat în mai multe scandaluri. În martie 2016, fostul deputat PSD a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată şi influențarea declarațiilor.

Ciolacu, omul lui Hayssam în guvern?

Ciolacu și Hayssam

Într-o fotografie, Marcel Ciolacu apare alături de Omar Hayssam, în vremea când actualul terorist era un apropiat al celor din PSD. Este vorba despre una dintre numeroasele partide de vânătoare organizate de PSD Buzău, ca metodă de socializare între politică, afaceri şi… terorism! Aşa cum scrie de ani de zile presa, Marcel Ciolacu este finul de cununie al lui Ion Vasile, care a fost şeful PSD Buzău până în 2010, când a trecut la PC şi apoi la UNPR, fiind la un pas de a deveni liderul filialei Buzău a PNL! Ion Vasile, deşi a fost mulţi ani parlamentar, este mai cunoscut pentru că este tatăl jurnalistei Marie Jeanne Ion, cea „răpită“ în Irak de terorişti, într-o operațiune coordonată de Omar Hayssam!

Bun la toate guvernările

Marcel Ciolacu a fost şi consilierul onorific al lui Victor Ponta. În acest moment, este liderul PSD Buzău, funcţia pentru care este acum propus, fiind, de altfel, o recompensă pentru rezultatul de la ultimele alegeri, nicidecum pentru vreo competenţă.

Cine vrea să înţeleagă de ce a fost desemnat Marcel Ciolacu pentru postul de vicepremier al României, îi poate fi de ajuns fotografia de mai sus. Când aceste fotografii au apărut în presă, Marcel Ciolacu a recunoscut veridicitatea lor şi a adăugat: „Chiar râdeam cu fecioru-meu, acum vreun an, îi spuneam: mă, să ştii că am poze şi cu prim-miniştri, şi cu terorişti“!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here