DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Vezi aici cine se află în spatele distrugerii DNA și ce are de câștigat!

0

„Pentru a amplifica circul din jurul DNA, Ghiţă TV a făcut circ folosindu-l chiar pe ministrul Justiţiei. Televiziunea condamnatului Voiculescu l-a folosit, culmea penibilului, pe Băsescu, iar pe B1 TV s-a lăfăit multiplul inculpat Andronic. E o nouă ofensivă, mai puternică decât cele de până acum. Asta înseamnă că Dragnea a dat semnalul pentru mazilirea șefei DNA. E vital pentru infractorul-şef și mafia din politică să îşi pună un procuror-şef obedient la DNA.”

CITEȘTE ȘI:

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a luat apărarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi și a declarat că exista un bruiaj, un zgomot mediatic deosebit de interesat, care ar vrea să găsească vulnerabilitățile unei instituții de elită a Ministerului Public, dar acesta a asigurat presa că DNA este o instituție de elită și își va clarifica toate problemele.

„Scandalul există în jurul DNA, nu în DNA”

„Sugerați dumneavoastră că există scandal în DNA. Scandalul există în jurul DNA. Adică există un bruiaj, un zgomot mediatic deosebit de interesat, care ar vrea să găsească vulnerabilitățile unei instituţii de elită a Ministerului Public, vulnerabilitățile și posibilele radicalizări ale unei persoane care, sigur, ar putea să aibă anumite frustrări de-a lungul timpului acumulate. Însă eu vă asigur că DNA este o structură de elită a Ministerului Public în care UE a investit bani mulţi, are un corp de elită, ca de altfel, și întreg Ministerul Public și DNA îşi va clarifica toate problemele pe care le are”, a afirmat procurorul general, răspunzând unei întrebări pe tema scandalului de la DNA.

„Dragnea a dat semnalul pentru mazilirea șefei DNA”

În urma declarațiilor făcute de Augustin Lazăr, jurnalistul Mălin Bot a scris pe contul său de Facebook, că declarația acestuia le strică planurile penalilor. Acesta consideră că procurorul are dreptate, iar cei care se ocupă de bruiajul de care vorbea Lazăr, sunt televiziunile și ziarele condamnaților și inculpaților. „Ieri seara au explodat iar. Ghiţă TV a făcut circ folosind chiar pe ministrul Justiţiei. Televiziunea condamnatului Voiculescu l-a folosit, culmea penibilului, pe Băsescu pentru a amplifica circul din jurul DNA, pe B1 TV s-a lăfăit multiplul inculpat Andronic. E o nouă ofensivă, mai puternică decât cele de până acum. Asta înseamnă că Dragnea a dat semnalul pentru mazilirea șefei DNA. E vital pentru infractorul-şef și mafia din politică să îşi pună un procuror-şef obedient la DNA, din două motive:

  1. Rezolvarea dosarelor deja trimise în judecata prin schimbarea poziției procesuale DNA în aceste dosare;
  2. Blocarea anchetelor în curs.

Veţi vedea cum îl va ataca Mafia TV și pe procurorul general Augustin Lazar pentru declaraţia lucidă de astăzi. Le strică rău planurile penalilor”, a scris jurnalistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here