Sondaj DC News: Și pe Lucian Romașcanu, ministrul culturii, românii îl văd la fel ca pe vicepremierul Marcel Ciolacu. EXTREM DE PROST!

0

DC News a lansat un sondaj pentru a afla ce părere au cititorii despre noul ministru al Culturii – Lucian Romașcanu.

CITEȘTE ȘI:

Așadar, la întrebarea „Ce părere aveți de numirea lui Lucian Romașcanu ca ministru al Culturii?”, votanții au răspuns astfel:

  • Părere bună – 28,08% (3302)
  • Părere proastă – 71,90% (8456). Numărul persoanelor care au participat la sondaj a fost 11.758.

Lucian Romașcanu a fost ales senator PSD de Buzău în 2016, gurile rele susținând că și-ar fi cumpărat locul pe listele PSD contra unei sume substanțiale de bani, și a făcut parte din Comisia Parlamentară de Cultură și Mass Media.

Lucian Romașcanu a ocupat, printre altele, poziții de director general sau director executiv la Kanal D România, Ringier România, editor, la acel moment, al publicațiilor Libertatea și Capital, HL Display. De asemenea, a coordonat activitatea, din poziția de consultant de management, pentru companii precum Cancan Media, Think Digital Group sau Televiziunea Română. Este absolvent al Liceului „B.P. Hasdeu” în 1985, al Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Științe Economice București, în 1991, și al programului de Executive MBA al Universității Washington din Seattle, promoția 2002. Este membru PSD din 1990.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here