D-ALE LIBERALILOR! Cezar Preda dezvăluie blaturile sale de dintotdeauna cu PSD: „Mihai Tudose va face lumină în ocean”

0

Liberalul Cezar Preda nu mai contenește cu laudele la adresa noului premier Mihai Tudose, dar și la adresa ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

Preda susține că Tudose este ”maestru de șah”, ”nu bea” și ”nu e ușor de păcălit, nu e prost”.

”Nu mulți îl cunosc, cum îl cunosc eu. Eu am lucrat 10 ani cu el la Consiliul Europei. În primul rând, eu vă zic că nu bea sau bea un pahar de vin la o masă. Doi la mână, nu e ușor de păcălit, nu e prost, este maestru de șah, este un om care trebuie să fi foarte atent, că pare el venit așa, din Brăila, dar din Brăila ăia sunt oameni șmecheri, nu-i de joacă. Eu nu-l văd pe Tudose să se compromită. Va face lumină în ocean. Eu nu am să atac niciodată în orb, numai de dragul de a ataca pe cineva sau pe cineva care nici nu a început treaba”, susține Cezar Preda.

În aceeași conferință de presă, Cezar Preda a spus că Adrian Țuțuianu este singurul care mai poate salva județul Dâmbovița.

”Da, eu cred că da. Domnul Țuțuianu nu poate să-și rateze șansele, iar în locul dumnealui aș lua tot din această gaură neagră (…) dacă nu o scoate dânsul acum, cine să o mai scoată?”, a mai spus Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here