E PE BUNE! Guvernul TUDOSE a mai dat o ZI LIBERĂ

0

Guvernul a decis joi, printr-o hotărâre, ca ziua de luni, 14 august, să fie liberă pentru salariații din sectorul public, informează un comunicat transmis STIRIPESURSE.RO.

Ziua liberă va face legătura între weekend şi ziua de 15 august, declarată, la rândul ei, nelucrătoare.

Conform sursei citate, ziua liberă va fi recuperată, în regim de program normal, în data de 19 august sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 25 august.

„Facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii. De asemenea, pentru funcţionarea justiţiei ca serviciu public, dispoziţiile prezentei hotărâri nu se aplică magistraților şi altor categorii din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în data de 14 august 2017 şi nici participanților în aceste procese”, menționează Executivul.

De asemenea, operațiunile de încasări prin virament în relaţia cu instituţiile de credit, aferente datei de 14 august 2017, se înregistrează în contabilitatea unităților teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 14 august 2017, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here