Raluca Stăncescu, șefa procurorilor botoșăneni, a fost RIDICATĂ de DNA

0

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu, a fost ridicată, joi, de procurorii Serviciului teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi dusă la audieri.

CITEȘTE ȘI:

Ridicarea acesteia a avut loc la finalul unor percheziții care au avut loc atât la locuinţa acesteia, cât şi în biroul de la Parchet, scrie agerpres.ro. La ieşirea din sediul Parchetului, Stăncescu a declarat că nu cunoaşte motivele pentru care a fost ridicată.

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au efectuat, joi dimineaţă, percheziţii în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Raluca Stăncescu, dar şi la locuinţa acesteia din municipiul Botoşani.

Stăncescu a fost ridicată de procurori de la domiciliu şi, împreună cu aceştia, au mers la sediul Parchetului, pentru ca prim-procurorul să asiste la percheziţie.

Cercetările au loc într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, de serviciu, contra libertăţii persoanei, contra înfăptuirii justiţiei, săvârșite în perioada 2015-2016, se precizează într-un comunicat de presă al DNA.

Au fost efectuate percheziţii domiciliare în şapte locaţii situate în municipiul Botoşani, din care patru sunt sedii ale unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au avut loc în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunal, dar şi în trei birouri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here