PSD și fluieratul în „bisericuțele” lui Dragnea. Victor Ponta și Ivan, rași ca în Teleorman

0

Luni a avut loc primul Birou Permanent Național al PSD din ultimele 10 luni. La această ședință nu a participat Liviu Dragnea, care este în vacanță în Grecia, ci a fost condus de secretarul general al partidului Marian Neacșu.

La finalul ședinței de BPN, Marian Neacșu a anunțat că în rândurile membrilor de partid nu se mai regăsesc foștii premieri Sorin Grindeanu și Victor Ponta și nici europarlamentarul Cătălin Ivan.

Preşedintele executiv al PSD, Marian Neacşu, a declarat, azi, că Victor Ponta şi Cătălin Ivan nici nu mai figurează în baza de date a membrilor PSD, spre deosebire de Sorin Grindeanu, în cazul căruia PSD Timiş urmează să formalizeze decizia de excludere a Comitetului Executiv al PSD, prin radierea din baza de date. ”Nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta şi Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu încă era în baza de date fiindcă posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparţine organizaţiei judeţene din care face parte. Ăsta este un aspect pe care îl vom lămuri la Timișoara mâine după-amiază”, a declarat Marian Neacşu, la finele şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD. Neacşu a mai precizat că Grindeanu va fi şi el șters în curând din baza de date cu evidenţa membrilor de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here