Bate un vânt rece dinspre electorat peste Liviu Dragnea: 15% nivel de popularitate, iar temperatura e în scădere

0

Așadar, electoratul PSD s-a cam plictisit de atâta balamuc cu guverne, procurori, dosare penale și furăciuni. Și nu, nu pentru că ar rezona la argumentele celorlalte partide din Românica, ci pentru că toată povestea s-ar putea întoarce împotriva lui, rămânând cu burtica goală.

CITEȘTE ȘI:

Bate un vânt rece dinspre electorat peste Dragnea. Iar efectul ar putea fi că, dacă temperatura scade suficient de mult, Dragnea s-ar putea să înghețe. Deci să nu se mai miște. Ba poate chiar să moară. Deci, da, despre asta e vorba: electoratul s-a cam plictisit de atâta balamuc cu guverne, procurori, dosare penale și furăciuni. Și nu, nu pentru că ar rezona la argumentele celorlalte partide din Românica, ci pentru că toată povestea s-ar putea întoarce împotriva lui, rămânând cu burtica goală.

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a aruncat pe piață cifre dintr-un sondaj intern al PSD, în care se arată că deși partidul este la peste 40%, liderul Liviu Dragnea este la doar 15%. Aceste cifre sunt confirmate de secretarul general al PSD, Marian Neacşu, care susține că Liviu Dragnea este foarte preocupat de încrederea politică scăzută în rândul electoratului.

Întrebat despre diferenţa de procente care se înregistrează între PSD şi liderul partidului, Marian Neacşu şi-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuşi să-şi îmbunătățească scorul în sondaje.

„În perioada de final a campaniei electorale, domnul Dragnea era foarte aproape de scorul partidului. Partidul pierde mult mai greu din avânt decât o persoană. Sunt convins că domnia sa va reuşi să revină. (…) Cel puţin eu simt lucrul acesta că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului. Mai are încă foarte multe lucruri de demonstrat, sunt sigur de asta şi eu cred că acolo unde a reuşit Liviu Dragnea să aducă partidul nu a mai reuşit să o facă nimeni până în momentul acesta. Deci, în continuare, cel puţin asta simt din partea organizaţiilor judeţene – şi credeţi-mă că sunt în relaţii destul de des şi destul de mult cu ele – ideea generală este cea pe care v-am exprimat-o mai devreme”, a spus secretarul general al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here