GETO, LASĂ-NE!

0
Și-am zis roșu de PeSDea, Eu sunt Geta Burducea, Scoateți scrisul din concurs Și merge „oralul” uns!

Repetenta mică şi pesedistă, Geta Burducea, nefiind băgată în seamă de notele mari de pe vremea când se juca cu cioaca-n ţărână, vine iarăși şi ne propune jocul de-a inspectorul general. Așa, de-a tudoselui!

CITEȘTE ȘI:

Pe madam Geta Burducea am băgat-o de mai multe ori în ISJ Buzău. Dar, ajunsă acolo, închipuita inspectoare generală județeană stă ce stă, iese şi iar intră. Ceea ce mă face să cred că dumneaei obţine o plăcere rară de câte ori o bagă presa și PSD în ISJ Buzău. Altfel nu văd, nu găsesc nici un argument la disperarea cu care educatoarea PSD se agață de postul de general. Cu toate că pusă în bancă cu toți respinșii la bac din toate vremurile, matracuca ar lua nota cea mai mică.

Așa se face că repetenta mică şi pesedistă, Geta Burducea, nefiind băgată în seamă de notele mari de pe vremea când se juca cu cioaca-n ţărână, vine acum şi ne propune acelaşi joc. Numai că în loc de cioacă – timpul a mai trecut, tanti Burducea – vrea să folosească funcția de inspector general. Cică – scrie repetenta clasei în toate testele grilă prin care a trecut – prin demiterea inspectorilor care au câștigat totuși un concurs la viața lor, Guvernul Tudose a fost imparţial ca tot românul, vorba lui nenea Iancu. Ce spui, Geto? Ai avut mata impresia vreun moment că atunci când te băgai eu în ISJ Buzău, te băgai parţial?

Bre, tanti Burducea, nu-ți mai vezi demult  lungul nasului! Şi te înţeleg! De când Dragnea se joacă de-a guvernarea, nu numai că ai revenit general pe principiul „Geta e sora-mea”, ci picioarele domniei tale se vor fi ridicat de la pământ întâmplându-se, firesc, să ajungi cu capul în nori şi, deci, nasul fin ce-l posezi să cutreiere “susul”. Prin mânăriile făcute la Ministerul Educației arăți unei ţări întregi că n-ai depăşit stadiul pârâciosului de grădiniţă care e gata să-şi toarne colegii doar pentru că  nu şi-au tăiat unghiile, iar batistuțele le au murdare. Ceea ce înseamnă că şi astăzi, după atâţia ani, matale încă mai folosești oliţa! De ce dracu’ nu stai acasă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here