Fost candidat independent la Primăria Buzău, Bebe Ionescu s-a reîntors la liberali şi este liderul grupului PNL din Consiliul Municipal

0

Fostul candidat independent la Primăria Buzău, Constantin Bebe Ionescu, s-a reînscris în PNL. Anunțul a fost făcut duminică, de către preşedintele organizaţiei judeţene liberale, deputatul Cristinel Romanescu, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI:

Cristinel Romanescu a confirmat, în cadrul unei conferințe de presă susținute duminică, revenirea în PNL a consilierului municipal Bebe Ionescu, specificând că noul venit nu va obţine nicio funcţie politică în cadrul organizaţiei pe care a condus-o până în primăvara anului 2016, ci va fi doar lider al grupului de consilieri municipali liberali.

„De multă vreme, noi am discutat vizavi de acest proiect, ca dumnealui să ni se alăture, să revină în Partidul Naţional Liberal. Am spus în mai multe rânduri că am discutat şi că m-aş bucura să revină în Partidul Naţional Liberal, pentru că aici îi este locul. Astăzi s-a şi întâmplat. Vom încerca, astfel, ca în perioada următoare, până la alegerile locale, să creăm şi să creionăm o echipă puternică, o echipă care să lupte şi să facă faţă cu adevărat Partidului Social Democrat, cel mai puternic partid în judeţul Buzău şi în lupta aceasta politică”, a mai spus liderul PNL Buzău.

„Eu nu sunt traseist politic”

Aşadar, iată că mişcările de trupe în Consiliul Municipal Buzău au devenit oficiale. Consilierul municipal Bebe Ionescu a părăsit relativa independență politică, întorcându-se în Partidul Național Liberal, acolo unde a activat până să devină independent. O dată cu revenirea în PNL, Constantin Bebe Ionescu a fost desemnat şi lider al grupului de consilieri municipali liberali, până la organizarea de alegeri interne: „Eu nu sunt traseist politic. Pur şi simplu a existat o perioadă în care nu am mai fost dorit la PNL şi de-asta l-am părăsit. Acum, o vom lua toți de la capăt şi vom pune umărul la reorganizarea PNL. Nu se pune problema să mă răzgândesc. Oricum, trebuie ţinut cont de faptul că eu am fost liberal, aceasta a fost şi principala cauză a întoarcerii mele în PNL”, a declarat pentru Gazeta lu’ Buzoianu noul lider al grupului de consilieri municipali liberali.

„Toţi trebuie să înţelegem că reprezentăm Partidul Naţional Liberal”

CRISTINEL ROMANESCU

Preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a declarat pentru Gazeta lu’ Buzoianu că a deplâns întotdeauna plecările din partid, punând totul pe seama oportunismului. „Orice plecare dintr-un partid, oricare ar fi acel partid, reprezintă o pierdere. Un lucru este cert, oamenii pleacă acolo unde cred ei că se regăsesc. Ce-i deranjant este că nimeni nu mai crede în doctrină, în principii, toţi pleacă de la un partid la altul atunci când cred ei de cuviinţă şi sunt liberi să o facă.”

Totodată, Cristinel Romanescu a subliniat încrederea sa în noul (re)venit și în revigorarea evidentă a echipei din fruntea PNL Buzău prin reîntoarcerea acestuia, ținând să precizeze că în viitor votul liberalilor în Consiliul Local Municipal va fi unul unitar, rezultat din discuțiile din interiorul PNL: “Sunt convins, cunoscându-l pe Bebe Ionescu, că este un om de echipă, şi sunt convins că în discuțiile pe care le vom avea în interiorul partidului, vom ieşi cu aceeaşi părere de fiecare dată în Consiliul Local Municipal, în beneficiul buzoienilor. Deci ideea este ca toţi să înţeleagă că reprezintă Partidul Naţional Liberal acolo şi este obligatoriu să respecte ordinul de la partid”, a punctat Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here