„Lupta” senatorului Dorin Bădulescu de la Buzău cu auxiliarele lui Băsescu

0

În partidul în care toți se elogiau unii pe alții ca măgarii din proverbul latinesc care în traducere înseamnă „Măgar pe măgar scarpină” s-au împuțit lucrurile, brusc și radical. Așa se face că după doar o jumătate de an de la instalarea în fotoliul de parlamentar, biroul senatorial al Bădulescului începe să se subțieze.

CITEȘTE ȘI:

Ce-i veni senatorului PMP Dorin Bădulescu, fost liberal cu apucături de avocat și viceversa, că se delimită vehement de șeful PMP-ului… Mai exact, de combinațiile lui politice cu Dragnea. N-a dat-o pe pamflet Bădulescu, în schimb a făcut pe guristul politic, lovit în principii de lupta tătucului cu DNA, de vorbele tot mai galeșe către PSD ale lui Traian Băsescu. Așa că, într-o declarație dată subsemnatului, i-a bătut obrazul boss-ului, dându-i indicații prețioase despre partenerii cu care Băsescu dansează mai nou, pasional, tangouri parlamentare. Dar Bădulescu nu-și poate permite să-l contrarieze prea tare pe cel care l-a făcut om politic, ca probă că în aceeași zi un prieten comun m-a sunat întrebându-mă contrariat că ce am cu liberalul de la PoMPa cu benzină a pesedistului sub acoperire Adrian Mocanu.

Când în politică, în loc să ți se răspundă cât de cât la ceea ce nu-ți convine, ești ușuit ca o bagaboantă care încurcă locul pe centură, iar asta nu ți-o fac adversarii, ci chiar colegii de partid, ori pleci, ori înghiți! Totuși, când te trezești în corzi cu trupa de mingicari ai lui Băsescu, chiar dacă ai înghițit multe la viața ta, nu faci pe intangibilul, la gândul că te râde opoziția opoziției din care faci parte.

VEZI ȘI:

Însă, de asemenea, când te bagi într-un partid ca să ajungi în Parlament și să nu intri pe lista șomerilor de lux, și faci asta ca viitoare slugă politică, nu te dai drept ceea ce n-ai fost, în partidul în care ai fost primit cu dispensă de la munca politică de jos.

Or, după ce că ajuns parlamentar trimis de Băsescu în locul unde ar fi câştigat pentru PMP și o coadă de mătură, Bădulescu s-a găsit să i-o tragă stăpânului la principii. Și, ce să vezi, în partidul în care toți se elogiau unii pe alții ca măgarii din proverbul latinesc care în traducere înseamnă „Măgar pe măgar scarpină” s-au împuțit lucrurile, brusc și radical. După doar o jumătate de an de la instalarea în fotoliul de parlamentar, biroul senatorial al Bădulescului începe să se subțieze. De curând, şeful de cabinet, Marius Georgescu, şi-a înaintat demisia, motivele urmând să le descoperim în curând. Totuşi, pe surse, am reuşit să înţelegem că inițiativele avocatului – senator nu au nici pe departe girul Mocanului şef de partid de la Buzău, de aceea considerăm că în curând vom putea vorbi despre o altă filială de partid apucată iarăși de strechea traseismului în politică. Ciudată filială a unui și mai ciudat partid, în care membrii cu pretenții și funcții vor să-și lichideze colegii ca pe ultimii găinari, fiindcă îl pupă pe dindărăt pe Băsescu, iar cei care, ca Bădulescu, își pun prezervativ pe limbă ca să-l critice pe senatorul Elenei Udrea nu mai au întâietatea papagalilor sub acoperire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here