Popular Celebrations

0
Recorduri: Dragnea a mărit recolta de floarea-soarelui, iar Olguța a dublat știuletele

Dragnea a mărit recolta de floarea-soarelui, iar Olguța a dublat știuletele!

CITEȘTE ȘI:

  • Plouă cu spume în București. Șoferii se îneacă. La televizor apare doamna Firea. Se prezintă ca o persoană „ambițioasă și perseverentă”. O lebădă pe lacul Capitalei. Are planuri în direct. Supraviețuitorii se urcă pe capote și-i fac un semn cu mâna. Doamna Firea recunoaște semnul de „smart”. S-a dat decret de la Primărie: București – Smart city!
  • Pensionarii își întind antenele pe România TV să vadă când vine doamna Olguța cu pensia mărită. Le intră mărirea cum le-au intrat ălora din Piața Victoriei banii de la Soros. Butonează nervos telecomanda, o caută pe doamna Olguța din canal în canal: pe canalul său preferat, ministrul Muncii își critică legea pensiilor. Smart woman!
  • La ușă sună un grup de colindători din lotul Tudorel Toader. Deja 900 fac sărbătorile în avans, iar alte câteva mii se pregătesc de Moș PSD. E bine să le deschizi, altfel sparg ușa. Aduc noroc și voie bună. Și ei caută pensia. Party!
  • Sorin Grindeanu va fi șef la ANCOM, cu 10.000 de euro pe lună. Parlamentarii PSD care l-au dat jos acum 3 luni pe acest binomist, îl votează mâine în noua funcție. Oricum, nu se merita să fie premier, 3000 de euro nu erau bani. Puteau să-l pună la fel de bine șef la MOCA, șirul de litere n-are absolut nicio relevanță. Important e să fii cu Partidul. Căci Partidul îți dă și servici, și apartament, și secretară cu minijup, și bilete la business class. Era mai bine înainte, dar nici acum nu e rău. Câteva sute de mii de asistați ai Partidului, puși ciorchine în toate birourile de stat, pot confirma asta. Smart party!
  • Primarii au intrat astă-vară în bugetele locale ca vaca în lucernă. O secretară dintr-un sat a ajuns să câștige cât un CEO de multinațională. PSD a mărit toate salariile în Primării, de au rămas mii de comune în bugetul gol. Acum cântă ca greierele și așteaptă o dedicație de la don Liviu. De câteva zile, Liviu Dragnea însă tace. Admiră producția de floarea soarelui și numără absolvenții de facultate care ies de la Rahova și de la Poarta Albă. În sfârșit, ni se întorc creierele în producție. Smart country!
  • Ca să aibă ei din ce party, noi vom plăti o taxă de solidaritate cu Partidul. O plătim cu bucurie pentru-a noastră Românie. Stupid people!                                                  

(Autor: Florin Negruțiu/republica.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here