TREABA MARE DIN PALATUL PARLAMENTULUI

0
Florin Ciordache, un Moise de ocazie, care, după ce a rătăcit, bezmetic prin deșertul legislativ, alături de Grindeanu și de ceilalți robi, va rătăci patru ani de desert, în Parlament.

Legea Corupției fără cătușe, Legea politicii după cum bate vântul și Legea salarizării unora, țopăiala fiscală a guvernului, căci natural, v-aţi dat seama că despre ele e vorba, prevăd la toate articolele următoarele: mafia politică a Românicăi și-a luat, că n-o fi foc, țara din nou în sulă.

CITEȘTE ȘI:

Făcură treabă băieții noştri de la Palatul Parlamentului! După mai multe tentative nereuşite de a reintra în rândul lumii iaca, în numai câteva săptămâni, pesedeii noștri izbândiră. Tot prezentul nostru trece prin trecut. Nu putem face un pas, nu putem lua o gură de aer, nu putem privi cerul fără să ne întoarcem în trecut. Avem un trecut  în suflet, un trecut în inimă, un trecut în ochi, Doamne, atâtea trecuturi şi tot atâtea poveri. Așa și cu legile cu care băieții ţării noastre pesedizate se luptară din zori până-n seară, la elaborarea lor lucrând o întreagă pleiadă de specialişti, de la fierari betonişti, parlamentari penali şi până la ingineri electronişti. Republica suferea enorm datorită  micilor lacune ale vechilor legi, cu toate că nu se observa, aşa că evenimentul în sine nu reprezintă doar un succes parlamentar ci şi unul naţional, putem spune.

Mai mult decât atât, dacă  vom căuta în dedesubturile acestor legi vom afla că e pentru prima dată când toate grupurile parlamentare, deci atât reprezentanţii Puterii cât şi cei ai Opoziţiei, au ridicat mânuţele în acelaşi timp. Legea Corupției fără cătușe, Legea politicii după cum bate vântul și Legea salarizării unora, țopăiala fiscală a guvernului, căci natural, v-aţi dat seama că despre ele e vorba, prevăd la toate articolele următoarele: mafia politică a Românicăi și-a luat, că n-o fi foc, țara din nou în sulă.

Altfel, opoziția funcționează bine mersi doar sâmbătă şi duminică, adică atunci când toată senatorimea și deputățimea se află la un șpriț și oricine mai poate sparge din greșeală un pahar ori o amărâtă de sticlă. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că prin ieșirile la asemenea șprițuri, aleşii neamului vor dobândi noi cunoştinţe necesare  împărțirii în bucățele a ceea ce a mai rămas din amărâta asta de țărișoară, care să se muleze mai bine pe fiecare parlamentar și astfel  să se ocupe liniștiți în continuare de împrăștierea ei.

Articolul trei dintr-una din legi se referă la oricare dintre aleșii noștri care a depăşit o anumită vârstă, să zicem 60 de ani și mai multe mandate, şi pentru a nu intra în amănunte vă precizez doar că aleșii în cauză sunt obligaţi ca, zilnic, să urmărească două ore, de preferat la prânz, pe canalul TNT Cartoon. Un alt articol dintr-una din legi se referă la „șpăgile de cristal şi mita de argint”, articol cu care, în principiu suntem de acord, doar n-o să punem pe ai noştri să mănânce în blide de aluminiu, că li se apleacă. Dar, hai să facem oleacă de liniște! Băieții noștri lucrează…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here