PSD AZI, MÂINE ŞI-N VECI

2

Cea mai bătută Anișoară rămâne, însă, tot amărâtul de rând. Pentru că, pentru a primi pomana lu’ PeSDe, amărâtul ăla de ajutor social, sărăntocul stă chiar și-n cap, şi în general în orice poziţie i s-ar cere.

În Cislău, satul în care m-am nimerit să mă nasc, era una, nevastă de cioban, mamă a trei copii măricei, care era ruptă în bătaie la fiecare două-trei zile de soț. De ce o bați, mă Nicule? Păi o bat, soarele mă-sii. E căcălivă şi stă cu mâna întinsă la banii mei. Anișoara nu era nici urâtă şi nici infirmă. De ce te laşi călcată în picioare, Anișoaro? El îmi dă banii, confirma femeia. Pleacă, fă, dacă-ţi dă mâna! – urla Nicu. Dar Anișoara nu pleca.

În PSD, cunosc pe unu’ Dobrică, care e din aceeași zonă cu mine. A fost, de când îl ştiu, un fel de ospătar pe la uși înalte. Rău dar zâmbitor, parşiv dar uns, când îl întâlnești, cu miere. În esență e un neam prost. Acum trage sfori în PSD. Și-a băgat fiica în Parlament doar pentru că așa vrea mușchii lui. Tipul ăsta care s-a lățit ca o piftie e putred de bogat. Pleacă el de la putere doar pentru prezumtiva victorie a nu știu cui în alegeri? Să fim serioși! E motivul pentru care toţi pesediștii lor mârâie, prin dos, e adevărat, la conțăranul meu şi el nu se clintește de pe scaun.

Dar cea mai bătută Anișoară rămâne tot amărâtul de rând. Pentru că, pentru a primi pomana lu’ PeSDe, amărâtul ăla de ajutor social, sărăntocul stă chiar și-n cap, şi în general în orice poziţie i s-ar cere.

P.S.: Dragnea, ajutat și de Băsescu, fachirul care a făcut dispărută flota României, își declară nevinovăția pe toate drumurile, că el „și-a făcut doar treaba” în dosarul Belina. Expresia e preluată de la Iliescu. Îi recunoști pe pesediști după această nefericită parolă. Într-adevăr, Dragnea nu muncește, nu asudă, nu-şi îndeplinește obligațiile, formule mai potrivite cred, ci „îşi face treaba”. Conform spovedaniilor de la ANTENE ori GHIȚĂ TV, pare a fi vorba de o treabă mare cât roata carului.

2 COMENTARII

  1. Citind acest text, am zambit fara sa vreau.La romani, fie la oras, fie la sat,bataia,cred ca facea parte din traditie .Sa-ti bati nevasta sau copiii ,era ceva firesc .Lucrurile s-au mai schimbat pe ici pe colo .Sa nu credeti ca eu n-am facut parte din randul nevestelor batute ,ooò nu ,am fost si eu in rand cu Anisoara ,Un lucru ne diferentiaza ,Anisoara primea bani dupa bataie eu nu ,ca al meu nu muncea .Ei ,va amintiti ,vorba aia romaneasca ? Eu eram aia .Pana intr-o zi ,cand m-am intrebat cum ar fi daca am inversa rolurile .Aiii ,ce bine e sa si dai nu numai sa primesti .In final nu stiu daca eu m-am saturat sa muncesc si pentru el ,ori el s-a saturat de bataie ,dar drumul nostru s-a despartit . Asta e .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here