Constantin Toma, primarele Buzăului, îi „scutură” tare pe buzoieni! Aceștia nu mai pot usca rufele la vedere, să bată covoare în fața blocurilor sau scuipa pe jos

0
Buzoienii nu mai pot usca rufele la vedere, să bată covoare în fața blocurilor sau scuipa pe jos
Buzoienii nu mai pot usca rufele la vedere, să bată covoare în fața blocurilor sau scuipa pe jos

Buzoienii nu vor mai avea voie să usuce rufe la vedere și să bată covoarele în fața blocurilor, să scuipe pe jos, să mănânce semințe pe bancă și să lase coji în jur sau să arunce gunoaie la voia întâmplării.

Uscatul rufelor la vedere și scuturatul covoarelor în fața blocurilor vor fi interzise la Buzău. Așa au decis consilierii municipali, la propunerea primarului Constantin Toma, care a realizat un regulament de conviețuire social, supus joi votului în Consiliul Local Municipal. Buzoienii nu vor mai avea voie să scuipe pe jos, să mănânce semințe pe bancă și să lase coji în jur sau să arunce gunoaie la voia întâmplării.

Unii buzoieni dezaprobă însă decizia privind uscatul rufelor, considerând că nu pot fi uscate în casă fie pentru că se face condens, fie din cauza spațiului foarte mic în care locuiesc mai multe persoane.

Liberalii n-au fost de acord cu bătutul

Proiectul de hotărâre a stârnit mai multe discuții în cadrul Consiliului Local Municipal, aleșii liberali solicitând scoaterea din proiect a punctelor ce fac referire la uscatul rufelor în balcoane și la bătutul covoarelor. În final, proiectul a fost adoptat inclusiv cu punctele care prevăd că buzoienii nu au voie „să procedeze la întinderea/uscarea rufelor „la vedere” la frontul stradal”, și nici „să amplaseze bătătoare de covoare în jurul imobilelor de locuit, să nu scuture covoare și să usuce rufe pe împrejmuire și pe echipamentele amplasate în locurile de joacă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here