DRAGNEA l-a lăsat pe ROMAȘCANU fără CULTURĂ!

0
Lucian Romaşcanu
DRAGNEA l-a lăsat pe ROMAȘCANU fără CULTURĂ!

Opt membri ai cabinetului Tudose nu se vor regăsi într-o nouă formulă la Palatul Victoria sub conducerea Vioricăi Dăncilă. Astfel, cică, e o veste tristă și pentru buzoieni. Dragnea i-a luat Cultura lui Romașcanu. Noi zicem, însă, că nu-i nimic! Și-așa n-o avea!

Citește și:

O parte din cei care vor fi maziliți sunt din rândul celor care au votat sau l-au susținut vocal pe Mihai Tudose în conflictul cu Carmen Dan și, în subsidiar, cu Liviu Dragnea.

Pentru o parte din ei există deja numele unor înlocuitori, cum ar Teodorovici la Finanțe, dar discuțiile încă nu s-au finalizat.

Era luată în calcul și o restructurare a guvernului, proiect asumat de Liviu Dragnea încă dinaintea deznodământului, dar declarația acestuia de ieri a îngropat deocamdată acest proiect: „Din punct de vedere al structurii guvernamentale, nu există o opinie că trebuie să o modificăm, pentru că există riscul ca o lună sau două luni de zile să fie iar o oarecare dezordine în ministere, până se reașază și ar fi un timp pe care l-am pierde nepermis”.

În privința modului în care va fi făcută evaluarea, Liviu Dragnea a spus:

Există posibilitatea, dar fiecare actual ministru va fi analizat cu toată seriozitatea. (…) dacă îi vom propune (premierului – n.r.) ca un actual membru să nu rămână vom avea argumente serioase. Deci va fi după o discuție, poate pentru unii dureroasă, dar necesară”, a spus Dragnea.

Iată lista cu miniștrii care vor pleca sigur din guvern

  • Marcel Ciolacu – vicepremier
  • Mihai Mișa – ministru de Finanțe
  • Felix Stroe – ministrul Transporturilor
  • Lucian Romașcanu – ministrul Culturii
  • Marius Nica – ministrul Fondurilor Europene
  • Florian Bodog – ministrul Sănătății
  • Gabriel Petrea – ministrul consultării publice și dialogului social
  • Mircea – Titus Dobre – ministrul Turismului

Nu putem încheia decât tot cu un citat din Liviu Dragnea: „În orice partid, componența Guvernului se discută în interiorul structurilor statutare. Așa cum am avut (discuții – n.r) pentru candidatul pentru funcția de prim-ministru, vom avea o discuție pentru fiecare candidat la funcția de membru al Guvernului. I-am avertizat pe toți colegii mei. Viorica Dăncilă va avea un punct de vedere foarte important aici, dar nu poți să vii în fața partidului «Asta e echipa mea, dacă nu o votați, renunț».

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here